Coronamaatregelen

 

Actuele informatie Coronavirus, najaar 2022

 

 

Uiteraard neemt Het Huis van Zuid alle richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de beroepsverenigingen zorgvuldig in acht.

Sinds het voorjaar van 2022 zijn de eerder geldende coronamaatrdegelen vervallen. Het virus is echter niet weg. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat het virus zich verder verspreidt, houden wij ons aan de geldende adviezen.

In het gehele pand hebben we de nodige maatregelen getroffen in het kader van de hygiene. Materiaal dat tijdens de sessies wordt gebruikt, wordt na de sessie schoongemaakt.

Heeft je kind verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid of verhoging houd dan je kind thuis om eerst goed uit te zieken. In dat geval is een sessie via beeldbellen altijd mogelijk. Is je kind fit maar nog wat huiverig om de praktijk te bezoeken, ook dan kunnen sessies via beeldbellen doorgang vinden.

Voor het eventuele beeldbellen wordt een veilige communicatieoplossing gebruikt. Deze voldoet aan alle strenge veiligheidseisen voor het delen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie via pc, laptop, tablet en telefoon. Zo wordt de privacy van jou en van je kind gewaarborgd.